Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevački sveštenici delili paketiće socijalno ugroženoj deci
 
 

Kragujevački sveštenici delili paketiće socijalno ugroženoj deci

paketiciSveštenici Eparhije šumadijske podelili su 2.000 božićnih paketića kragujevačkim mališanima iz socijalno ugroženih porodica. Svešetenici su paketiće doneli na kućne adrese porodica sa više dece, kao i porodicama koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji iz 14 crkvenih opština u gradu.

Paketići su distribuirani u crkvenim opštinama Aerodrom, Vinogradi, Sušica, Stanovo, Male Pčelice, Stara crkva, Ilićevo, Beloševac, Grošnica, Bresnica, Korićani, Erdeč, Eparhija šumadijska i Saborna crkva. Nabavku paketića finansirala je gradska uprava, koja već sedam godina povodom božićnih praznika daruje mališane božićnim poklonima.

Izvor: Glas javnosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');