Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sutra počinju prosvetni dani
 
 

Sutra počinju prosvetni dani

dani prosvetaraJanuarski dani prosvetnih radnika, četvrti po redu, biće održani od 10. do 15. januara u Kragujevcu. Organizator, Centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, pripremio je sedam seminara iz različitih nastavnih oblasti. Seminari su namenjeni učiteljima, nastavnicima i profesorima osnovnih i srednjih škola u regionu. Ove godine biće ih sedam, a obuhvatiće teme inkluzije, odnosno rada sa decom sa smetnjama u razvoju, metodiku hemije, matematike, informatike, muzičkog vaspitanja, multimedijalnu nastavu u osnovnim školama i edukaciju profesora praktične nastave.

Iz godine u godinu raste nteresovanje za seminare koji se održavaju tokom januarskih dana prosvetnih radnika. Mesta su popunjena i ove godine, što ukazuje na potrebu da se prosvetnim radnicima češće pruži šansa za dodatnu edukaciju i praćenje novih trendova u nastavi.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');