Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U nedelju novogodišnji uspon na Žeželj
 
 

U nedelju novogodišnji uspon na Žeželj

zezeljU organizaciji Planinarskog društva „Žeželj" u nedelju 15. januara biće organizovan novogodišnji uspon na Žeželj. Zborno mesto za okupljanje planinara je na trgu „fontana" preko puta Republičkog zavoda za zdravstvo i socijalnu zaštitu. Planinarska šetnja ka Žeželju počinje u 9 sati kod „fontane", a trasa vodi preko nadvožnjaka, pored Osnovne škole "Vuk Karadžić", ambulante broj 3, crkve u Beloševcu, kroz naselje Ždraljica i na kraju sledi uspon na Žeželj do nadmorske visine od 486 m, odnosno do doma na Žeželju.

Potom je planiran silazak do Marine kafane, povratak pešice ili autobusima gradskog saobraćaja. Planinari ovu stazu dužine 10 kilometara smatraju lakom, a procenjuje se da će šetnja trajati oko 5 sati.

Organizatori poručuju svim građanima koji nameravaju da krenu put Žeželja da bi trebalo obuću i odeću da prilagode vremenskim uslovima, dok bi za osveženje trebalo da ponesu flašicu vode i voće ili neki energentski prehrambeni proizvod, na primer Bonžitu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');