Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Aktivna gradilišta u Kragujevcu
 
 

Aktivna gradilišta u Kragujevcu

gradilisteIako je zimska sezona odavno u toku Preduzeće za izgradnju grada je veoma aktivno na gradilištima u Kragujevcu. Pored radova na saobraćajnicama važnim za funkcionisanje Fijat automobila Srbija, rekonstruišu se i ulice u Beloševcu, Vinogradima i Stanovu.

Povoljne vremenske prilike omogućile su gradjevincima da nastave radove na saobraćajnicama vezanim za Fijat i kooperante. U toku je izmeštanje instalacija na matičnoj lokociji fabrike automobila kako bi mogla da počne izgradnja nove saobraćajnice od Gromovića ulaza do reke Ždraljice. Od ponedeljka će biti nastavljeni i radovi u ulici Oktobarskih žrtava koja prolazi uz Fijatov park dobavljača.

U toku su i radovi na priključcima na vodovodnu mrežu i izgradnji kišne kanalizacije u ulici Dušana Đordjevića u Petrovcu. Mašine su u pogonu i u ulici Milivoja Bankovića Sićka, a radi se i u Rtanjskoj u Beloševcu i Nikole Vujačića u Vinogradima. Započeti su radovi i u Stanovu u ulici Radovana Mićovića.

Kako kažu u Preduzeću za izgradnju grada tokom ove godine biće uradjene sve saobraćajnice koje su planirane ili ugovorene u prethodnoj. Takođe, izvestan je nastavak radova na auto putu ka koridoru deset. Izvođač radova započeo je izgradnju naredna tri kilometra, a u toku su pripreme za projektovanje preostale deonice do uključenja u auto put Beograd- Niš.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');