Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nastavljena izgradnja saobraćajnica i tokom zime
 
 

Nastavljena izgradnja saobraćajnica i tokom zime

zimski radoviPovoljne vremenske prilike omogućile su građevincima da nastave radove na saobraćajnicama vezanim za Fijat i kooperante. U toku je izmeštanje instalacija na matičnoj lokociji fabrike automobila kako bi mogla da počne izgradnja nove saobraćajnice od Gromovića ulaza do reke Ždraljice. Od ponedeljka će biti nastavljeni i radovi u ulici Oktobarskih žrtava koja prolazi uz Fijatov park dobavljača.

Pored radova na saobraćajnicama važnim za funkcionisanje Fijat automobila Srbija, rekonstruišu se i ulice u Beloševcu, Vinogradima i Stanovu.

Kako kažu u Preduzeću za izgradnju grada tokom ove godine biće urađene sve saobraćajnice koje su planirane ili ugovorene u prethodnoj. Takođe, izvestan je nastavak radova na auto putu ka koridoru deset.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');