Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Propuštena šansa za Korman
 
 

Propuštena šansa za Korman

korman poljeDok se izgradnja fabrika za Fijatove dobavljače u Grošnici privodi kraju, Korman polje, koje je prvobitno bilo planirano za izgradnju industrijske zone, i dalje je pusto. Pojedini vlasnici zemljišta trenutno se sude sa državom i kako se nezvanično može čuti, gotovo svi su pristali da im se u procesu deeksproprijacije za ar isplati 1000 evra.

Toliko je iznosila poslednja ponuda države, na koju se prošle godine pristali neki meštani. Za razliku od Korman polja, u Grošnici se ubrzano gradi. Pored toga što će u njihovom naselju biti smešteni svetski poznati proizvodjači auto delova, meštani Grošnice koristi će imati i zbog izgradnje pristupnih saobraćajnica, a mnogi radnici na gradilištu su odlučili da u ovom kraju iznajme i stan.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži