Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac 6. sajam građevinarstva
 
 

6. sajam građevinarstva

sumadija sajam„Šumadija sajam“ Kragujevac tradicionalno organizuje 6. SAJAM GRAĐEVINARSTVA od 1-3. marta 2012. Grad Kragujevac, u kojem se nalazi sajmište, je moderan poslovni centar, idealno lociran na raskrsnici međunarodnih puteva i u srcu Srbije.

Kragujevac jeste pravo mesto za promociju građevinske branše, jer centar Šumadije poslednjih godina predstavlja veliko gradilište na kome se za lokacije i poslove nadmeću svetski investitori.

Najbolji primeri za to su: Kragujevac PLAZA, čija je izgradnja ušla u završnu fazu, projekat gradskih zatvorenih bazena (otvaranje u decembru 2011.), javna garaža...

Nove investicije privlače kvalifikovane posetioce, inženjere i arhitekte koji u kontaktima sa izlagačima na sajmu donose važne odluke vezane za izbor materijala i usluga koje će koristiti. S obzirom da je sajam prava odskočna daska za lansiranje tehnoloških inovacija, iste će biti predstavljene profesionalcima, kako na štandovima, tako i na pratećim skupovima.

Šumadija sajam, osim izložbenog prostora u Hali 1, nudi izlagačima niz korisnih usluga u svim fazama prezentacije: od pripreme, izgradnje štandova, tehničkih i propagandnih usluga, do korišćenja sala za prezentacije.
Izlagačima na 6. SAJMU GRAĐEVINARSTVA smo obezbedili i medijsku pokrivenost u Regionu Centralne Srbije.

Izvor: Šumadija sajam

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži