Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Festival ekološkog obrazovanja
 
 

Festival ekološkog obrazovanja

feoU okviru Trećeg festivala ekološkog obrazovanja, u vrtiću ''Ciciban'' organizovana je ekološka radionica, na kojoj su učestvovali predškolci, kao i učenici prvog i drugog razreda osnovne škole ''Moma Stanojlović''. U okviru ove radionice mališani su zajedno sa svojim vaspitačicama i učiteljicama napravili ekološku izlozbu radova na temu zaštite životne sredine.

Svoje ideje i radove na temu zaštite životne sredine danas su predstavili predškolci kao i njihovi malo stariji drugari, učenici prvog i drugog razreda osnovne škole ''Moma Stanojlović''. Zajedno sa svojim vaspitačicama i učiteljicama oni su pravili zanimljive radove i oslikavali crteže, koji će biti izloženi narednih dana u holu vrtića.

Ovo je treća godina za redom da se u Kragujevcu održava Festival ekološkog obrazovanja. Centar za ekološko obrazovanje i održivi razvoj koji funkcioniše u okviru Politehničke škole već dve godine, uključen je i ovaj put u organizaciju raznih aktivnosti, povodom obeležavanja Međunarodnog dana ekološkog obrazovanja, koje će trajati do 5. februara.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');