Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Podzemna garaža - projekat u martu, radovi u aprilu
 
 

Podzemna garaža - projekat u martu, radovi u aprilu

skupstinaProjekat prve javne podzemne garaže u Kragujevcu biće završen do marta. Uporedo sa projektovanjem vode se pregovori sa potencijalnim investitorima. Kako Radio televizija Kragujevac nezvanično saznaje najozbiljnija ponuda do sada stigla je od jedne italijanske kompanije.

Projektovanje prve javne podzemne garaže u Kragujevcu ulazi u završnu fazu. Ovaj obiman posao poveren je Direkciji za urbanizam. Projektanti su već započeli razgovore sa nadležnim preduzećima oko neophodnog izmeštanja podzemnih instalacija.

Kako smo i ranije objavljivali koncept gradnje podrazumeva upotrebu savremenih materijala i gotovih elemenata. Projekt, čija je izrada u toku, obuhvataće celokupan prostor predviđen za izgradnju garaže, od hotela ''Kragujevac'' do robne kuće ''Beograd''.

Kako nezvanično saznajemo radovi na izgradnji garaže mogli bi da počnu u aprilu. Prema informacijama do kojih smo došli vlada veliko interesovanje investitora, a do sada je najkonkretniju ponudu dostavila jedna kompanija iz Italije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');