Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pojačana kontrola parkiranja u gradu
 
 

Pojačana kontrola parkiranja u gradu

parking servisSaobraćajna policija poslednjih dana intenzivirala je kontrolu parkiranja vozila u gradu. Aktivnost saobraćajaca naročito je pojačana u centru grada, a jedan od ciljeva je da se obezbedi neometan izlazak vatrogasnih vozila na intervencije. U saobraćajnoj policiji kažu da mnogi vozači ne poštuju propise o parkiranju vozila. Automobili se, na duže ili kraće vreme, ostavljaju tako da blokiraju ili usporavaju izlazak vozila hitnih službi na intervencije.

Zato su patrole saobraćajne policije prethodnih dana intenzivnije intervenisale u ulici Miloja Pavlovića, gde se nalazi vatrogasni dom.

Saobraćajci ističu da ovaj problem ne može da se reši čestim prisustvom policije na ovakvim mestima, već rešenje mora da se potraži u izmeni režima saobraćaja.

Dok izmene koje se planiraju ne budu primenjene, saobraćajna policija će češće obilaziti ovu lokaciju, kako bi represivnim merama uticala na vozače da poštuju zabranu parkiranja u ovoj ulici.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');