Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Univerzitet u Kragujevcu dobija novi fakultet?
 
 

Univerzitet u Kragujevcu dobija novi fakultet?

univerzitet u kgZahvaljujući inicijativi rektorata i grada Kragujevca, Visoka tehnološka škola u Aranđelovcu mogla bi da preraste u 13. fakultet Univerziteta u Kragujevcu. Ukoliko Aranđelovac dobije Tehnološki fakultet, to će biti sedma visokoškolska ustanova sa sedištem van Kragujevca u sastavu Univerziteta. Rektor, predstavnici grada Kragujevca i opštine Arađelovac saglasni su u oceni da je realizacija ove ideje od značaja za celu Sumadiju.

Budući Tehnološki fakultet zadržao bi postojeće studijske programe: tehnologija vode, dizajn industrijske i unikatne keramike, zaštita životne sredine i tehnologija nemetala, koje studenti Visoke skole izučavaju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');