Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Odložena licitacija imovine Centra za strna žita
 
 

Odložena licitacija imovine Centra za strna žita

poljoprivredaKao prvu ratu duga od pet i po miliona dinara prema izvođaču radova na rekonstrukciji upravne zgrade, Centar za strna žita je uplatio milion dinara. Uplata je izvršena na osnovu dogovora koji je nedavno postignut sa nadležnima o isplati duga na rate do 1. maja, čime je praktično odložena licitacija pokretne imovine koju su zaposleni u Centru već jednom sprečili protestima.

U Centru za strna žita kažu da je izmirivanje dugovanja i deblokada računa samo prvi korak ka izlasku najstarije naučnoistraživačke ustanove iz višegodišnje krize. Ocenjuju da je za normalno funkcionisanje najvažnije da državni organi uskoro donesu odluku o budućem statusu Centra.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');