Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Mapa regionalnog razvoja
 
 

Mapa regionalnog razvoja

aprNa sajtu Agencije za privredne registre od danas je dostupna Mapa registra mera i podsticaja regionalnog razvoja. Ova interaktivna mapa će omogućiti jednostavan pristup podacima o svim ulaganjima u regionalni razvoj koja su dodeljena iz deset državnih institucija, preko kojih su realizovane i donacije iz inostranstva.

APR je na jednom mestu objavio podatke o broju radno angažovanih i nezaposlenih stanovnika, strukturi, stanju finansija, zaduženosti i nelikvidnosti privrede, prema teritorijalnoj raspoređenosti. Mapa će biti ažurirana svakog dvadesetog u mesecu, a trenutno sadrži podatke od 2008. do prošle godine.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');