Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Povoljnija bezbednosna situacija
 
 

Povoljnija bezbednosna situacija

bezbednostStanje bezbednosti u Kragujevcu i Šumadiji u prethodnoj godini je povoljnije nego u 2010-oj. Ukupan broj krivičnih dela manji je za 8%, a broj krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocem skoro identičan, dok je nivo rasvetljavanja tih dela skoro 61 %. Istovremeno, registrovano je blizu 19 procenata manje prekršaja iz oblasti javnog reda i mira.

Situacija u saobraćaju u prošloj godini u odnosu na 2010-tu je povoljnija, jer se dogodilo za skoro deset posto manje udesa, dok je broj poginulih smanjen za skoro šest odsto.

Stanje bezbednosti u Kragujevcu i šest okolnih opština, najbolje ilustruje podatak da se u proseku dnevno na ovom području dogode manje od dva krivična dela sa nepoznatim izvršiocem i manje od pet prekršaja, od čega polovina na javnom mestu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');