Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Na ledu povređeno 80 Kragujevčana
 
 

Na ledu povređeno 80 Kragujevčana

padoviKlinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra u Kragujevcu javilo se u poslednjih nekoliko dana oko 80 pacijenata koji su se povredili prilikom pada na snegu i ledu, izjavila je u utorak portparolka Kliničkog centra Vanja Đorđević. Ona je agenciji Beta rekla da je situacija "bolja nego što se očekivalo s obzirom na vremenske uslove".

"Tokom vikenda javilo se oko 50 pacijenata, dok se juče i danas kada su u Kragujevcu zabeležene najniže temperature, za lekarski pomoć obratilo 30 pacijenata", rekla je Đorđević.

Ona je navela da je najveći broj pacijenata imao kontuzije odnosno povrede od udara zbog pada, kao i prelome ruku i nogu.

Prema recima Djordjevićeve, nije bilo težih povreda, pa je pomoć u najvećem broju slučajeva ukazana ambulantno, bez zadržavanja pacijenata na Klinici.

U Kragujevcu je u utorak u sedam sati izmerena temperatira vazduha od 24 stepena ispod nule i to je najhladniji dan ove zime.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');