Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Sajam obrazovanja i zapošljavanja 2012" u Kragujevcu 9. i 10. februara
 
 

"Sajam obrazovanja i zapošljavanja 2012" u Kragujevcu 9. i 10. februara

sumadija sajam"Šumadija sajam", pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja, i ove godine organizovaće već tradicionalni "Sajam obrazovanja i zapošljavanja" 9. i 10. februara. Prilika je da se na jednom mestu okupi 40-tak obrazovnih institucija iz cele Srbije, od osnovnih i srednjih škola, do fakulteta i Univerziteta iz državnog i privatnog sektora.

Spektar obrazovnih profila koji pokriva sve stepenice našeg prosvetnog sistema, po pravilu, izaziva veliku pažnju i posećenost, kako učenika i njihovih nastavnika, do roditelja, građana i medija.

U delu ponude slobodnih radnih mesta Nacionalna služba zapošljavanja najavljuje preko 70 poslodavaca, među kojima je, svakako, najatraktivnija ponuda kompanije "FIAT automobili Srbija" sa fabrikama-komponentašima, koji je ujedno i generalni sponzor Sajma. Ponudu slobodnih radnih mesta, na ovom sajmu objaviće i izraelska "Plaza" koja u narednih mesec dana u Kragujevcu otvara veliki šoping-mol, prvi te vrste u Srbiji.

Radno vreme za posetioce je od 10-18h, a ulaz na sajam je slobodan. 

Izvor: Ekapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');