Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vanredno stanje u "Energetici" za tople domove
 
 

Vanredno stanje u "Energetici" za tople domove

energetikaZbog loših vremenskih uslova i normalnog snabdevanja toplotnom energijom grada, direktor ''Energetike'' Nikola Petrović uveo je vanredno stanje, koje podrazumeva radno angažovanje svih zaposlenih muškaraca, u tri smene bez prestanka, na ispomoći radnicima u proizvodnji i održavanju sistema. Ovo će naređenje trajati sve do normalizacije uslova za proizvodnju i distribuciju toplotne energije.

Iz ''Energetike'' navode da svih energenata ima dovoljno, a svakodnevno se nabavljaju i isporučuju nove količine.''Energetika'' će korisnike snabdevati bez prestanka 24 sata, pa će stanovi i dalje biti topli i preko noći.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');