Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Počinje škola sporta za decu
 
 

Počinje škola sporta za decu

scpSC “Park” obaveštava sve roditelje da u ponedaljak, 06.02.2012. u 17:30 časova, u sportskoj hali “Park” otpočinje sa radom “Mala škola sporta” za decu uzrasta od 3 do 15 godina. Program rada škole obuhvata sve neophodne aktivnosti koje će doprineti poboljšanju motorike, brzine i kondicije, koordinacije, spretnosti kod dece u momentu kada je to najvažnije za njihov pravilan rast i razvoj.

Početni koraci u odrastanju deteta su veoma značajni kako za njegovo fizičko napredovanje, tako i za sticanje radnih obaveza, kreiranje ljubavi prema timu i sportu.

Kroz “Malu školu sporta” deca će proći sve potrebne stavke, kako u domenu sportskih disciplina, tako i životnih, sa njima će raditi profesionalni treneri osposobljeni da deci pruže maksimalan nivo znanja, kako bi deca kasnije, kroz rad postigla podjednako dobar učinak u sportu.

Treninzi će se održavati u prostorijama hale “Park” na stadionu “Čika Dača” i na zatvorenom bazenu, ovo ukazuje da su deci na raspolaganju najbolji uslovi za trening, vežbe i pripreme za nove pobedničke pohode i sportske titule.
Treninzi za roditelje

Pored mogućnosti da svoju decu prepuste profesionalcima, roditelji dobijaju priliku da se i sami uključe u program treninga. Predviđen je sistem rada, kao i sa decom, profesionalni treneri pobrinuće se za sve probleme sa kojima se suočavaju roditelji. Vežbanje je jedan veliki plus na Vašoj zdravstvenoj listi.

Dovedite svoje dete da trenira i pokažite mu da ste i Vi voljni i da možete zajedno sa njim da trenirate.

Sve dodatne informacije možete dobiti na:

Čale: 060- 23 40 710
Gizda: 060- 23 40 711

Izvor: SC "Park"

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');