Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Škole ne rade, u obdaništima redovno
 
 

Škole ne rade, u obdaništima redovno

obustava nastavePostupajući po preporuci vlade, Gradsko veće je donelo odluku da nastava u osnovnim i srednjim školama bude obustavljena od 6. do 10. februara. Želja je da se učenici zaštite od niskih temperatura, ali i da se stabilizuje elektro - energetski sistem. Što se obdaništa tiče, ustanova za decu "Nada Naumović" nastaviće sa radom u svim vrtićima, a redovno će teći i predškolski program.

Izvor: RTK

Komentari  

 
0 #2 Skolarac 05-02-2012 19:28
Da li neko zna, da li sutra rade fakulteti u kragujevcu?
Citiraj | Prijavi administratoru
 
 
0 #1 mason.iluminat.NWO 05-02-2012 16:36
Skole u Kragujevcu nece raditi da bi se stabilizovao elektro-energetski sistem. Sve skole u gradu su prikljucene na gradsku toplanu ili gas. Nijedna skola se ne greje na stuju. Polovina ucenika se kuci greje na struju. Znaci ostace kuci, grejati se na struju u cilju stabilizacije elektro-energetskog sisitema. Ja sam lud.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');