Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac funkcioniše normalno
 
 

Kragujevac funkcioniše normalno

zima kgSnežne padavine tokom ovog vikenda nisu značajnije poremetile svakodnevni život u Kragujevcu. Grad je uredno snabdeven strujom, vodom i grejanjem, a većih kvarova na mrežama nema. Dežurne gradske službe čistile su sneg sa gradskih ulica i saobraćajnica na seoskom području još u ranim prepodnevnim satima.

Kragujevačke ulice su prohodne još od ranih prepodnevnih sati. Dežurne ekipe Parking servisa, koji ima savremenu opremu, čistile su prilaze parking mestima i trotoare,a ekipe gradske Čistoce i Niskoradnje angažovane su i na gradskom i na prigradskom području.

Sve vitalne gradske komunalne službe funkcionišu bez zastoja. Energetika uredno isporučuje toplotnu energiju, grejanje održava čak i noću i tako će nastaviti sve dok ledini talas ne prođe. Snabdevanje grada strujom i vodom je redovno, bez većih kvarova na mreži.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');