Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ne rade tri vrtića
 
 

Ne rade tri vrtića

vrticIz dečije ustanove ''Nada Naumović'' obaveštavaju da u ovoj nedelji neće raditi jedino vrtići ''Čuperak'', ''Neven'' i ''Cvetić''. Deca i zaposleni iz vrtića ''Čuperak'' biće smećteni u vrtićima ''Lane '' i ''Sunce'', korisnici i zaposleni iz ''Nevena'' koristiće prostor u vrtiću ''Bambi'', dok će svi iz ''Cvetića'' biti smešteni u ''Poletarcu''.

Iz iste ustanove obaveštavaju i da nastava u pripremnim predškolskim grupama pri osnovnim školama i vrtićima, ove nedelje neće biti organizovana. Ovaj režim rada uslovljen je proglašenjem vanredne situacije na teritoriji Republike i na osnovu odluke resornog ministarstva.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');