Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam zapošljavanja u četvrtak i petak
 
 

Sajam zapošljavanja u četvrtak i petak

nzsNa ''Šumadija sajmu'' će u četvrtak i petak biti održan tradicionalni Sajam zapošljavanja i obrazovanja, koji pod pokroviteljstvom grada Kragujevca u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Svoje obrazovne programe budućim učenicima i studentima predstaviće 40-ak osnovnih i srednjih škola i fakulteta sa Univerziteta iz državnog i privatnog sektora.

Nacionalna služba za zapošljavanje najavljuje više od 70 poslodavaca, među kojima su kompanije FIAT i njeni komponentaši. FAS je generalni sponzor Sajma, a ponudu slobodnih radnih mesta objaviće i izraelska ''Plaza''. Sajam će oba dana biti otvoren od 10 do 18 sati, a ulaz je slobodan.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');