Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vojska pomaže komunalnim službama u čišćenju snega
 
 

Vojska pomaže komunalnim službama u čišćenju snega

vojska cisti snegGradski štab za vanredne situacije neprestano dežura, sve komunalne ekipe zimske službe održavanja u potpunosti su angažovane, a od jutros su im se pridružili i vojnici. Komanda kragujevačkog garnizona pridružila se ekipama komunalnih preduzeća u čišćenju snega. Na poziv Gradskog štaba za vanredne situacije, 30 vojnika 310-og diviziona 250. raktene brigade, od jutros sa lopatama čiste trotoare i pešačke površine u užem centru grada.

Njima će se kasnije pridružiti i desetak pritvorenika Opštinskog zatvora u Petrovcu. Radnici ''Čistoće'' i ''Zelenila'' neprestano čiste i posipaju solju trotoare za nesmetano kretanje pešaka.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');