Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Bez dekorativne i reklamne rasvete u gradu
 
 

Bez dekorativne i reklamne rasvete u gradu

strujaU skladu sa preporukom Vlade Republike Srbije, a u cilju zaštite energetskog sistema, članovi štaba za vanredne situacije, usvojili su danas preporuku EPS-a, o ograničenju električne energije. To znači da će počev od danas biti isključena dekorativna i reklamna rasveta u Kragujevcu. Što se tiče javne rasvete naloženo je skraćivanje vremena, tako da će biti uključivana kasnije, počev od 17:30 sati, a gašena ranije u 04:30.

Javna rasveta biće delimično redukovana u delovima grada koji nisu bitni za funkcionisanje Kragujevca u večernjim i jutarnjim satima. Na današnjoj sednici prihvaćen je predlog EPS-a da se u određenim delovima grada javna rasveta isključuje povremeno na sat vremena.

Kontrolu realizcije datih naloga vršiće nadležne inspekcijske službe.

Istovremeno, gradski štab za vanredne situacije još jednom je uputio apel svim domaćinstvima da maksimalno smanje potrošnju električne energije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');