Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dan ljubavi na bazenu
 
 

Dan ljubavi na bazenu

dan ljubavi na bazenuDo nedavno je bilo nemoguće svoju voljenu osobu odvesti na kupanje, u vodi joj izjaviti ljubav, dok je napolju gadni minus i stanje vanredno. Vreme je da 14. februar, Dan zaljubljenih, provedete na zatvorenom bazenu i u zajedničkim plivačkim pokretima osetite ljubavne vibracije u vodenom zagrljaju.

Odlučite se za opciju koja je nesvakidašnja, SC “Park” Vam daje predlog da odete do neke radnje kupite novi bikini svojoj devojci, popusti su, upakujte ga u neku lepu kuticu s mašnom i napišete posvetu: “Danas naša ljubav pliva do svog pristaništa, ljubavi” i nakon toga, pravac zatvoreni bazen.

Svi parovi tog dana, u znak proslavljanja ljubavi na zatvorenom bazenu, moći će da uđu na jednu kartu.

Ljubav je vanredni pokretač, a plivanje je adekvatan mehanizam za negovanje ljubavi prema telu, duhu, sopstvenom zdravlju. Zaljubite se u vodi i više nikada nećete poželeti da izađete iz nje, doplivajte do svoje izabranice ili izabranika i šapnite joj/mu koliko Vam znači.

U utorak 14.02.2012. u terminu od 21:00 do 24:00 će biti noćno kupanje.

Vaš SC “Park”

Izvor: SC “Park”

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');