Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sajam zapošljavanja uspeo
 
 

Sajam zapošljavanja uspeo

sumadija sajamOvogodišnji sajam zapošljavanja i obrazovanja, obeležila je rekordna poseta Kargujevčana, ali i stanovnika Kraljeva, Čačka i Leskovca, koji su konkurisali za neko od 660 ponudjenih novih radnih mesta. Ove godine, najtraženija su zanimanja, stečena trogodišnjim ili četvorogodišnjim školovanjem, a kao najinteresantniji poslodavci, pokazali su se FIAT i njegovi kooperanti. Najveću potrebu za novim radnicima iskazala je Zastava tapacirnica.

Organizator ovogodišnje manifestacije filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Kragujevcu, predstavila je, poslednjeg dana sajma Vodič za izbor zanimanja, čiji je cilj da informiše mlade o najzastupljenijim obrazovnim profilima i zanimanjima na savremenom tržištu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');