Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Tržnice rade uobičajeno
 
 

Tržnice rade uobičajeno

gradske trzniceGradske tržnice će u danima predstojećeg praznika raditi uobičajeno kažu u direkciji ovog Javno komunalnog preduzeća. Na Dan državnosti 15. februara građani ce moći da kupuju u svim objektima tržnica, kao i 16-tog i 17. februara, koji proglašen za neradni dan. Pijačna uprava tih dana neće raditi pa će zakupci kojima su potrebne nihove usluge morati da sačekaju.

Pijace u naseljima Aerodrom, Erdoglija, Bresnica, Stanovo Bubanj, Bagremar, Kvantaško stočna pijaca i Šarena pijaca radiće uobičajeno i u danima praznika. Radno vreme tržnica je od 7 do 15 časova dok Šarena pijaca u naselju Aerodrom radi svakoga dana od 9 do 18 sati.

Svakodnevne snežne padavine i niske temperature nisu ometale prodavce da uobičajeno rade. Oni kažu da su tu zbog potrošača kojima takođe ne smetaju vremenske neprilike.

Na zelenoj pijaci u odeljku u kome se prodaje povrće tezge su potpuno prazne. Nema prodavaca jer potrošači povrće kupuju u mega marketima. Za nekoliko dana sinopticari predviđaju temperaturu u plusu kada ce sigurno i prodaja na zelenoj pijaci oživeti.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');