Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac nabavlja džakove za odbranu od poplava
 
 

Kragujevac nabavlja džakove za odbranu od poplava

odbrana od poplavaPrema procenama stručnjaka, do eventualnih poplava može doći na rekama Uglješnjica i Ždraljica, kao i u Ilićevom potoku.  Štab za vanredne situacije Kragujevca doneo je odluku o nabavci 1.000 džakova i oko 50 tona peska za odbranu od eventualnih poplava na tri lokacije u gradu, izjavio je načelnik Odeljenja za vanredne situacija Dragoš Radovanović.

"Prema procenama stručnjaka, do eventualnih poplava može doći na rekama Uglješnjica i Ždraljica, kao i u Ilićevom potoku", rekao je Radovanović i naglasio da je preduzeće "Niskogradnja" zaduženo za nabavku peska dok će Štab nabaviti džakove.

Prema rečima Radovanovića, sudeći prema prognozama, do ponedeljka 20. februara ne treba očekivati naglo otopljavanje snega, a samim tim ni eventualne poplave.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');