Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kazne zbog neočišćenih krovova
 
 

Kazne zbog neočišćenih krovova

ledenice na krovuKomunalna inspekcija je do sada izrekla nešto više od 200 kazni zbog neočišćenih krovova, Komunalna policija je izrekla i višestruko veći broj upozorenja. Iz ove službe ponovo upozoravaju Kragujevčane na odluku o čišćenju krovova od snega i ledenica i pozivaju da im se jave sugradjani i skupštine stanara koji nisu u mogućnosti da sami organizuju čišćenje, kako bi im omogućilli kontakte sa preduzećima i firmama koji su osposobljeni za ovu vrstu poslova.

Svi oni koji nisu u mogućnosti da priđu svojim krovima mogu da se jave i dežurnoj službi gradskog ''Zelenila''. Ukoliko temperatura nije ispod nule ovo komunalno preduzeće može da angažuje svoju mehanizaciju i radnike za čišćenje krovova.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');