Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Izjava ministra Dragana Šutanovca
 
 

Izjava ministra Dragana Šutanovca

sutanovacPovodom konferencije za novinare “Zajedno za Šumadiju” na kojoj je traženo da Ministarstvo odbrane dodeli neiskorišćeni prostor Garnizonske ambulante u Kragujevcu, naglašavam da se niko od zvaničnika grada Kragujevca, predhodnih dana nije obratio kako bi zatražio navedenu pomoć. Imajući u vidu da se zvanično grad Kragujevac nije obratio Ministarstvu odbrane za dobijanje pomoći i angažovanje Ministarstva odbrane, kao veliki broj gradova i opština, smatram krajnje licemernim iskazivanje brige za građane stranačkom konferencijom za novinare “Zajedno za Šumadiju”.

Ocigledno da je posredi samo politički motivisan pokušaj da se za nebrigu vodećih ljudi grada Kragujevca, optuže neke druge insitucije.

Podsećam da su pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije angažovani u otklanjaju posledica elementarnih nepogoda izazvanih snežnim padavinama u ogromnom broju gradova. Pripadnici VS pružali su pomoć u čišćenju snega u zavejanim krajevima, u raščišćavanju javnih ustanova u Srbijii, pre svega gradskih bolnica, Domova zdravlja, obdaništa, državnih i javnih institucija. Takođe, pružali su pomoć ugruženom stanovništvu u dostavi lekova i hrane.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži