Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sneg srušio krovove
 
 

Sneg srušio krovove

sneg na krovuKrovovi dve kuće u naselju Bresnica 3 nisu izdražali teret velikog snežnog nanosa. Sneg koji je počeo da se otapa, postao je znatno teži i srušio dve krovne konstrukcije. Vlasnici kuća kažu da su upozoravajuće krckanje sa krovova čuli i ranijih dana, ali da je bilo nemoguće da se popnu i očiste sneg, iako su pokušavali. Da li je bilo propusta u gradnji, izradi krova ili je korišćena gradja lošijeg kvaliteta pokazaće stručna ekspertiza.

Činjenica je da je pao ogroman sneg i da se on sada otapa, a samim tim postaje i teži što može da ugrozi krovne konstrukcije i dovede do ovakvih situacija. Otuda i permanentna upozoravanja od nadležnih da sneg mora da se uklanja sa krovova svuda gde takva akcija ne predstavlja opasnost po život.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');