Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Od ponedeljka đaci u klupama
 
 

Od ponedeljka đaci u klupama

djaciSve škole u Kragujevcu i Šumadijskom okrugu od ponedeljka će početi sa nastavom, rekao je za Televiziju Kragujevac Radojko Damjanović, načelnik školske uprave. Problem sa prokišnjavanjem ima 6 osnovnih škola u gradu, a najteža je situacija u školama ''Djura Jakšić'' I ''Treći Kragujevački bataljon''. Nastava će u ovim kao i drugim školskim ustanovama biti organizovana tako da ne ugrožava bezbednost djaka, kaže Damjanović.

I na spratu Druge Tehničke škole od 8 učionica, 5 nije u funkciji zbog prokišnjavanja, a slična situacija je u Politehničkoj školi Toza Dragović. U ostalim opštinama šumadijskog okruga sve škole su u dobrom stanju pa će u ponedeljak đaci ponovo sesti u školske klupe.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');