Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Bezbednost đaka na prvom mestu
 
 

Bezbednost đaka na prvom mestu

obustava nastaveSve škole u Kragujevcu i Šumadiji počeće od danas da rade, a u školskim objektima gde prokišanjavaju krovovi, nastava će biti organizovana tako da se ne ugrozi bezbednost dece, kažu u školskoj upravi. Do sada je sedam osnovnih škola u Kragujevcu prijavilo problem sa prokišnjavanjem, dok je najteža situacija u Drugoj tehničkoj školi, gde pet učionica na spratu nije u funkciji.

Na poslednjem spratu osnovne škole ''Đura Jakšić'' slika sa plastičim lavorima i kanticama za prikupljanje vode traje još od prvih snežnih padavina, zbog prokišnjavanja krova. Voda je probila zidove hodnika na spratu sa kabinetima ali i nastavničkoj kancelariji. Ipak, nastava će u ovoj školi biti organizovana od ponedeljka a vodiće se računa o bezbednosti đaka.

Slična situacija je još u 6 osnovnih škola u Kragujevcu. I srednje škole su oštećene usled prokišnjavanja krovova, Politehnička, Druga tehnička škola, a u Medicinskoj prokišnjava učenički dom I fiskulturna sala. I pored toga, nastava će u ponedeljak početi i u svim srednjim školama u gradu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži