Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Procena štete pa pomoć
 
 

Procena štete pa pomoć

zavejani kgŠtabu za vanredne situacije do danas je prijavljeno oko 30 srušenih krovova na kućama, kao posledica velikog snežnog nanosa proteklih sedmica. U štabu kažu da ima mnogo više prijava za prokišnjavanje krovova, i da je Grad spreman da pomogne sugradjanima nakon procene štete koju obavlja stručna komisija. Od jutros nadležne službe popunjavaju udarne rupe na kolovozima, koje su nastale usled otapanja snega.

U gradskom budžetu su izdvojena sredstva za pomoć u saniranju posledica elementarne nepogode, a visina iznosa na koji vlasnici oštećenih objekata mogu da računaju, bi}e odredjena tek nakon procene koju bude izvršila stručna komisija, ali i na osnovu broja prijavljenih oštećenja.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');