Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Šteta u KC Kragujevac 12 miliona
 
 

Šteta u KC Kragujevac 12 miliona

klinicki centar kgŠteta uzrokovana otapanjem snega i leda i prodiranjem vode sa krovova u pojedine klinike i celine Kliničkog centra u Kragujevcu procenjena je na 12 miliona dinara. Prema preliminarnom izveštaju tehničke komisije Kliničkog centra, najveća šteta pričinjena je Centru za plućne bolesti, za čiju će rekonstrukciju biti potrebno oko sedam miliona dinara. Štete na Klinici za neurologiju procenjene su na 3,5 miliona dinara.

Za sanaciju Klinike za psihijatriju i RH centra, čije su prostorije, takođe, prokisle, biće potrebno oko 640.000 dinara. KC u Kragujevcu juče je Ministarstvu zdravlja prosledio detaljan izveštaj o pričinjenoj šteti, a uz njega i zahtev za dodelu sredstava za sanaciju oštećenih objekata.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');