Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Arsenijević ponovo rektor
 
 

Arsenijević ponovo rektor

univerzitetRektor kragujevačkog Univerziteta i dalje će biti profesor doktor Slobodan Arsenijević. On je za novi, trogodišnji mandat, izabran jednoglasnom odlukom 16 članova Saveta Univerziteta. Arsenijević je tokom predstavljanja planova za naredni period naglasio da je kragujevački univerzitet značajno napredovao, iako od države dobija manju podršku nego Beograd i Novi Sad.

Prema rečima rektora Arsenijevića, u narednom periodu biće unapređen rad nastavnika i poboljšan odnos između profesora i studenata. Njegovo mišljenje je da Univerzitet mora da bude okrenut ka lokalnoj zajednici, čiji su problemi nepoznanica profesorima fakulteta. Arsenijević je najavio i otvaranje Tehnološkog fakulteta u Aranđelovcu ove jeseni i dodao da je izgradnja zgrade FILUM-a jedan od najvažnijih zadataka Univerziteta i Grada u narednom periodu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži