Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac na sajmu turizma
 
 

Kragujevac na sajmu turizma

sajam turizmaGradska turistička organizacija Kragujevac i ''Šumadija sajam'' će na zajedničkom štandu predstaviti turističke potencijale Grada i okoline. Sajam turizma u Beogradu počinje danas i trajaće do 26. februara. Kragujevac će se na sajmu predstaviti scenografijom koja će prikazivati prestonički period grada, kada su osnovane najznačajnije institucije moderne srpske države. Biće izložena i replika Amidžinog konaka koji je, pored Stare crkve, najstariji objekat iz vremena vladavine kneza Miloša.

Štand Grada tokom trajanja Sajma upotpuniće i učenici TUŠ ''Toza Dragović'', umetnik na fruli Milinko Ivanović Crni, škola frule ''Sveti Vladika Nikolaj Velimirović'' i Danica Krstić.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');