Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Zastavin soliter" angažovao alpiniste
 
 

"Zastavin soliter" angažovao alpiniste

zastavin soliterTokom dugotrajnog hladnog talasa led je oštetio oluke na Zastavinom soliteru. Čim su se vremenske prilike stabilizovale, Skupština stanara najveće zgrade u Kragujevcu je za sanaciju angažovala alpiniste. Iako se instalacije na Zastavinom soliteru redovno obnavljaju i održavaju, ove zime, usled velike količine leda i izrazito niskih temperatura, stradali su na delovi oluka.

Za sanaciju su angažovani alpinisti, a predsednik Skupštine stanara, Zoran Jovanović, kaže da su osim oluka, vlagom oštećena i dva stana na poslednjem, 14-tom spratu.Soliter Zastava, sa 116 stanova najveća zgrada u Kragujevcu, sa aspekta održavanja predstavlja složen sistem. Ipak, stanari su se tako organizovali da uvek brzo reaguju i otklanjaju kvarove i oštećenja. Tako je bilo i ovom prilikom, kada je, čim je vreme dozvolilo, počela popravka oluka.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');