Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Roditelji uhodili decu
 
 

Roditelji uhodili decu

roditelji uhodili decuNekoliko kragujevačkih roditelja, u pratnji policajaca i novinara, noć s petka na subotu proveli su na ulicama i u najposećenijim kafićima i klubovima u gradu da bi videli šta im deca rade do sitnih sati. Akcija je sprovedena u sklopu projekat „Da li znate gde su vam deca“. Policija, škole i roditelji đaka nastoje da sagledaju kako maloletnici provode vreme van domova i da utiču na smanjenje nasilja i problematičnog ponašanja među njima.

- Sin mi ima 16 godina, sa društvom iz komšiluka vreme uglavnom provodi po kraju, odu nekad na picu, a želim da vidim šta da očekujem kad ozbiljno krene u grad, da li ga vrebaju neke opasnosti. Izgradili smo odnos pun poverenja, pričamo o svim problemima, on čak zna da sam večeras u gradu - pojašnjava nam Olivera Božović svoje motive.

Izvor: Kurir-info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');