Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Igre na vodi 2012
 
 

Igre na vodi 2012

scpU cilju promocije vodenih sportova u našem gradu, SC “Park” i “KG Polis”- Udruženje mladih na nivou grada Kragujevca, organizuju nesvakidašnju manifestaciju “Igre na vodi 2012.“ koje će se održati od 2 do 4 marta na Zatvorenom bazenu. Reč je o zabavno-sportskom programu u sklopu koga će nadmetati osam ekipa, sa najmanje devet, a najviše dvanaest članova u deset različitih disciplina. Ekipu mogu da čine, tri do pet ženskih i četiri do šest muških članova, uz obaveznog kapitena ekipe ( pol nije bitan).

S obzirom da je apsolutni novitet u našem gradu i okolini – “Igre na vodi“ u ambijentu zatvorenog bazena u Kragujevcu, medijska propraćenost samog događaja biće na izuzetno visokom nivou. U najavi je spektakl u koji će sve oči biti uprte. Ne propustite priliku da se ludo zabavite, upozante nove ljude, osetite timsku atmosferu i stavite na test vašu sposobnost i borbenost.

Telefon za prijavu ekipa je: 0602340700.

Izvor: SC Park

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');