Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Poplavljena dvorišta u Vinogradima
 
 

Poplavljena dvorišta u Vinogradima

poplavnjena dvoristaPosle velikih snežnih padavina i hladnog talasa koji je trajao skoro 20 dana, neminovno je otapanje snega. To se i dogodilo u Mesnoj zajednici Vinogradi, gde je otapanje snega na terenu pod nagibom, poplavilo nekoliko dvorišta u ulici Sedam sekretara skoja. U gradskom štabu za vanredne situacije kažu da građani mogu da prijave poplave i da će u saradnji sa vatrogascima organizovati ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Voda se sliva iz viših delova i građanima koji imaju kuće na nižem terenu plavi dvorišta i podrumske prostorije. Prema rečima građana koji tu žive, u ulici nije urađena kišna drenaža, pa je problem odlivanja otpadnih površinskih voda redovna pojava, ne samo kada se otapa sneg, već i pri svakoj većoj kiši.

U štabu za vanredne situacije kažu, da građani koji imaju problem sa površinskim komunalnim vodama to mogu da prijave na brojeve telefona 302-456 i 302-457.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');