Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kredit za šest investicija u Kragujevcu
 
 

Kredit za šest investicija u Kragujevcu

skupstinaVećinom glasova odbornici Skupštine grada usvojili su predloge odluka o zaduživanju grada za finansiranje deficita tekuće likvidnosti i finansiranje kapitalnih investicionih rashoda. Za oba kredita grad Kragujevac dobio je saglasnost Uprave za javni dug - ministarstva finansija. To znači da će se radi finansiranja deficita tekuće likvidnosti lokalna samouprava zadužiti u visini od 195 miliona dinara, dok za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda Kragujevac može da uzme kredit od 228 miliona dinara, navedeno je na zvaničnom sajtu grada Kragujevca.

Ta sredstva biće iskorišćena za izgradnju Zdravstvene stanice broj 4. sa Školskim dispanzerom, Operativno - tehničkog centra "Vodovod", saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom, Stambeno - poslovnog objekta Blok "Kolonija - Škola", uređenje partera otvorenih bazena i rekonstrukciju objekata koje koristi Šumadija sajam. Predstavnici opozicije kritkovali su odluku o novim kreditima uz obrazloženje da je grad već prezadužen, a da se, kako je rečeno, kredit podiže zbog izbora.

Izvor: Ekapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');