Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zima prošla, za "Niskogradnju" nema predaha
 
 

Zima prošla, za "Niskogradnju" nema predaha

niskogradnjaNakon veoma duge i naporne zimske sezone za „Niskogradnju'' je ovih dana počela i nova građevinska. U te poslove ovo javno preduzeće ulazi veoma ambiciozno. Trenutno su mašine „Niskogradnje'' angažovane na čak 12 gradilišta u Kragujevcu. Tek što je okončano celodnevno angažovanje na zimskom održavanju puteva i gradskih saobraćajnica, mašine, ali i zaposleni u ''Niskogradnji, dobili su nove poslove.

Kod Kragujevac Plaze, uoči otvaranja zakazanog za 20.mart, ubrzano se radi na rekonstruisanju prilaznih saobraćajnica. U toku su i poslovi na takozvanom tekućem održavanju saobraćajnica. To se uglavnom odnosi na saniranje posledica zimske sezone, odnosno krpljenje rupa na asfaltu i obezbedjivanje uslova za normalno funkcionisanje saobraćaja.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži