Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Fijat ne brine za infrastrukturu
 
 

Fijat ne brine za infrastrukturu

infrastrukturaRadovi na infrastrukturi neophodnoj za funkcionisanje kompanije Fijat automobili Srbija izvode se prema planu i trebalo bi da budu završeni do polovine aprila. U to su se, tokom obilaska uverili predstavnici Gradske uprave i generalni direktor Fiat automobili Srbija, Antonio Ferara. Rekonstrukcija četiri ulice, dve unutar fabričkog kruga i dve koje vode do lokacije na kojoj će se nalaziti Fijatovi komponentaši, kao i tri mosta, trebalo bi da bude završena do polovine aprila.

Ovi radovi realizuju se sredstvima Republike Srbije, a iz gradskog budžeta izdvojen je novac za izradu prateće dokumentacije.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');