Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Paketi hrane najugroženijima u Beloševcu, Ždraljici i Sušici
 
 

Paketi hrane najugroženijima u Beloševcu, Ždraljici i Sušici

pomocAkcija koju Grad Kragujevac sprovodi u partnerstvu sa mesnima zajednicama i mesnim kancelarijama nastavljena je danas podelom paketa hrane najugroženijim stanovnicima u MZ Beloševac, Ždraljica i Sušica. Član Gradskog veća za socijalnu politiku i društvenu brigu o deci Slavica Saveljić uručila je danas 40 paketa osnovnih životnih namirnica u vrednosti od tri do pet hiljada dinara.

''Ovu akciju sprovodimo u partnerstvu sa mesnim zajednicama i mesnim kancelarijama, tražeći zapravo da i one sa nama podele taj deo odgovornosti, predlažući one građane koji nisu deo socijalnog sistema ili se sami nisu javljali institucijama, a objektivno postoji potreba za društvenom intervencijom'', navela je Slavica Saveljić.

Naredne nedelje pomoć u vidu novca, biće podeljena građanima u MZ ''Bresnica i MZ ''Pivara''. Za akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama u mesnim zajednima i mesnim kancelarijama na teritoriji grada Kragujevca, izdvojeno je 250.000 dinara, i do kraja maja će ukupno 1500 kragujevčana dobiti pomoć bilo u manirnicama bilo u novcu.

Izvor: Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži