Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obećana isplata dela zaostalih zarada
 
 

Obećana isplata dela zaostalih zarada

invalidiRadnici sa invaliditetom u kragujevačkom preduzeću Šumadija obustavili su juče ujutro štrajk, u kojem su bili od početka nedelje, nakon što im je obećano da će njihov zahtev za isplatu zaostalih zarada delimično biti rešen. Štrajkački odbor i poslovodstvo firme postigli su dogovor o da im se odmah isplate dve ovogodišnje i deo zarade iz oktobra prošle godine, a još pet plata iz 2011. i 2010, biće isplaćeno prema dogovoru koji se očekuje u nekoliko narednih dana.

Podsetimo, preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju Šumadija ima oko 80 zaposlenih, od kojih je 50 osoba sa invaliditetom, a zbog minimalnih i neredovnih zarada, obustavu rada najavljivali su i radnici koji ne spadaju u kategoriju invalida.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');