Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Tri kragujevačke škole među prvih 50
 
 

Tri kragujevačke škole među prvih 50

os moma stanojlovicPredstavnici Skupstine grada, Gradskog veca i Školske uprave Šumadijskog okruga izrazili su zadovoljstvo i čestitali uspeh koje su ostvarile 3 kragujevčcke osnovne skole. Treci kragujevački bataljon, Moma Stanojlović i Dragisa Mihajlović su škole koje su svrstane među 50 najboljih u zemlji ,u konkurenciji 2.500 skola na osnovu kriterijuma Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Mesto među 50 najboljih osnovnih škola u Srbiji obavezuje kragujevačke škole da održe vrednosti i obrazovne rezultate i u narednom periodu.Predsednik Skupštine grada Kragujevca Saša Milenić, na današnjem prijemu za direktore, nastavnike, đake i roditelje najboljih škola, poručio je da se njihvi dobri rezultati prate i u lokalnoj samoupravi. Ona će nastaviti da podržava zajedničke vrednosti u obrazovanju kao i uspešne đake i studente, pored ostalog i dodeljivanjem stipendija iz Fonda Dragoslav Srejović.

Izvori: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');