Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Košarkaški asovi Žarko Paspalj i Vlade Divac na otvaranju bioskopa u Kragujevcu
 
 

Košarkaški asovi Žarko Paspalj i Vlade Divac na otvaranju bioskopa u Kragujevcu

zuckoPrikazivanjem dokumentarno – igranog filma Žućko - priča o Radivoju Koraću reditelja Gordana Matića u sredu, 21. marta, svečano će biti otvoren bioskop Cineplexx u tržnom centru Plaza u Kragujevcu. Zućko, priča o Radivoju Koraću je film o prvoj svetskoj košarkaškoj zvezdi sa ovih prostora, o njegovoj izuzetnoj sportskoj karijeri, ali i fasinantnoj ličnosti. Ovo je priča i o jednom vremenu, o zemlji koje više nema, bivšoj Jugoslaviji koja je tokom pedesetih i šezdesetih godina 20. veka pocela da se otvara prema Zapadu preko sporta, muzike, filma i mode.

Premijeri filma, pored košarkaša Paspalja, Divca, Slobodana Gordića i Nemanje Đurića prisustvovaće i glumci Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović, Marko Marković i drugi.

Projekcije su zakazane za 20 i 22 časa.

Izvor: Story

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');