Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Firma gurnuta u stečaj, radnici na ulici
 
 

Firma gurnuta u stečaj, radnici na ulici

ratko mitrovicRadnici privatizovanog građevinskog preduzeća Ratko Mitrović u Kragujevcu započeli su juče proteste, koji će, kako najavljuju, narednih dana biti radikalizovani i trajati dok im ne budu uplaćene zaostale zarade sa doprinosima. Zaposleni u Ratku Mitroviću pobunili su se juče, zbog stečaja koji je u toj firmi pokrenut 19. marta, usled čega su zaposlenima preksinoć ponuđena rešenja o otkazu i odlazak na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u roku od 30 dana, ili prelazak na posao na određeno vreme, od dva meseca, u privatno preduzeće Neimar 1985, čiji je vlasnik stanoviti Branko Ilić.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');