Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Počeli radovi na simbolu FIAT-a
 
 

Počeli radovi na simbolu FIAT-a

znak fijataRadnici „Niskogradnje“ započeli su radove na postamentu za skulpturu, obeležje kompanije FIAT, koja će biti postavljena na kružnom toku kod ''Metroa''. Planirano je da sve bude završeno da 6.maja dana grada. Radovi na kružnom toku kod „Metroa“ trenutno se izvode na temelju postamenta. Istovremeno u radionici „Niskogradnje“ radi se i na elementima same skulpture. Kružni tok kod ''Metroa'' krasiće skulptura, simbol povezanosti Kragujevca i kompanije FIAT.

Ovo idejno rešenje izbarali su gradjani medju tri koliko je komisija lokalne samouprave i kompanije ''FIAT'' uvrstila u uži izbor. Pobedničku skulpturu iznedrio je zajednički rad ekipe agencije ''Alfa projekt''. Ova skulptura biće, sa postamentom, visoka oko10 metara. Na najširem delu raspon iznosi 13 metara.

Ukupna težina obeležja biće oko 5 tona, dok je okvirna vrednost radova 7 miliona dinara.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');